Autopalsta Oy

Ota yhteyttä ›

Sinua palveleva Autopalsta Oy Porissa

Autopalsta on osa Autocirc-konsernia.

Autopalsta Oy on Porin Söörmarkussa, valtatie 8:n varrella yritystoimintaansa pyörittävä autopurkamo. Yrityksellä on pitkät perinteet, sillä Autopalsta on perustettu vuonna 1969. Yritys säilyi saman omistajan, Honkasen perheen hallussa vuosia, kunnes vuonna 2020 Autopalstasta tehtiin ostotarjous. Kaupat käteltiin lopulta heinäkuussa 2021 uuden omistajan, ruotsalaisen Autocircin kanssa. Yhtiöllä on omistuksessaan lukuisia autoalan kierrätykseen ja sen toimintoihin keskittyneitä yrityksiä.

Palveluihimme kuuluvat hinauspalvelu, romutuspalvelu, varaosien (käytetyt ja uudet) sekä vaihtoautojen myynti. Ekologisuus on meille todella tärkeä arvo, jonka eteen teemme aidosti töitä: kaikki romuajoneuvojen vastaanottoon, varastointiin ja esikäsittelyyn liittyvät toimet täyttävät ympäristönsuojelu- ja jätelain sekä niiden nojalla annetut vaatimukset.

Käytössämme on nykyaikaiset laitteet ja tilat. Kaiken kruunaa osaava henkilökuntamme, joka palvelee sinua aina parhaan taitonsa mukaan.

Tervetuloa Autopalstalle!

Autopalsta Oy on sekä Takuupurkamot ry:n (p. 1974) että Autopurkamoliiton perustajäsen (p. 1998) ja ollut mukana alusta saakka varaosahaku.fi-toiminnassa.

Soita